Blind vertrouwen op je gevoel

Noor Schellens spreker duurzaamheid innovatie GROO-INSPIRATIE

Noor is eigenwijs. Eigenwijs en nieuwsgierig. Het onmogelijke mogelijk maken, dat is wat ze het liefst doet en waar ze, met een enorme drive, naar streeft in alles wat ze onderneemt. Deze eigenschappen hebben haar vaak in de weg gezeten, maar hebben ook geleid tot een heel bijzonder innovatieproces. Met onder meer als resultaat een totaal nieuw concept voor klimaatwerk: FLOO®. Naast een technologische ontwikkeling is dit vooral ook een proces geweest van omdenken, loslaten, vertrouwen op gevoel en dan zo eigenwijs zijn om vol te houden dat het écht kan!

 

Zoals dat vaak gaat wanneer je eenmaal durft los te laten en te vertrouwen op je gevoel, heeft Noor op een aantal belangrijke momenten in dit proces de juiste en inspirerende mensen ontmoet. Deze mensen zijn de steppingstones geweest naar het eindresultaat. Noor hoopt, door haar verhaal te delen, zo'n steppingstone te kunnen zijn voor anderen. Om te inspireren en te prikkelen. Maar, laten we eerlijk zijn, ze is ook gewoon nieuwsgierig naar wie en wat er dan weer op haar pad komt!

 

Benieuwd waar Noor haar (eigen)wijsheid vandaan haalt?

Noor is drs. in Economie en Recht, maar heeft in haar persoonlijke leven minstens zo veel geleerd. Na haar studie heeft ze gewerkt in de financiële sector. Inmiddels is ze teruggekeerd naar haar roots: al meer dan 100 jaar is de familie Schellens actief in de installatietechniek. Als innovator en adviseur bij Eco Klima en FLOO® Klimaatwerk maakt ze onderdeel uit van het familiebedrijf. Daar krijgt haar ondernemende geest de ruimte en is ze gedreven om bij te dragen aan de verduurzamingsopgave van de bouw. Innoveren in de vrij traditionele bouwwereld kent uitdagingen. Zeker als vrouw én wanneer je kiest voor een transparante aanpak. Daarnaast dagen twee tienerdochters Noor regelmatig uit, maar ook daar houdt Noor van en is ze vooral heel trots op!