Kan uw team, bedrijf of netwerk wel wat inspiratie gebruiken? Noor prikkelt! Ze deelt graag haar kennis en visie op het gebied  van duurzaam bouwen of vertelt haar verhaal over (persoonlijke) groei en innovatie.

GROO inspiratie INNOVATIEPROCES

Mag het iets persoonlijker? Dan deelt Noor graag hoe haar eigen proces van persoonlijke en innovatieve groei is verlopen. U wordt uitgedaagd om ontwikkelingen toe te laten, die u als ondernemer in uw branche verder kunnen helpen en hierdoor als mens en als organisatie te groeien.

GROO inspiratie DUURZAAMHEID

Noor geeft met plezier haar ‘eigen wijze’ visie op duurzaamheid. Over ontwikkelingen en kansen op dit gebied, want die zijn er volop. Noor heeft bovendien een missie op het gebied van duurzaamheid. Ze heeft een hekel aan aanpassingen om louter energielevel-plusjes te scoren of aan regelgeving te voldoen. Noor laat zien hoe je écht verschil kunt maken. Zodat de investeringen je ook werkelijk iets opleveren. Vanuit haar financiële achtergrond legt Noor de link tussen duurzaamheid, financiering en financiële kansen.